Шоколад с лешници

август 17, 2017


За пръв път пробвам да си направя такъв тип домашен шоколад.

Използвах само кокосово масло, мед, какао и лешници.

Стана доста бързо и лесно.

Смесих всичко без лешниците докато се получи гъста каша.
Кокосовото масло беше течно, медът също.

Сместа разстелих върху алуминиево фолио, загладих с шпатула.
Отгоре поръсих с лешници.

Оставих във фризера докато замръзне и може да се чупи.

След това, шоколадът е готов.

Имайте предвид, че далеч не е като купешкия.
Няма нищо общо.
Ако сложите малко какао - ще бъде доста мазен.
Затова гледайте, но най-добре - опитвайте.

Здравословен шоколад за малки и големи. :)
За тези, които предпочитат домашното.

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Представена публикация

Над нещата

Някъде там. На високо. Над целия град. Над всички проблеми. Над всички хора. Над нещата. Някъде там. Където...

Google+ Followers