За пръв път пробвам да си направя такъв тип домашен шоколад.
Използвах само кокосово масло, мед, какао и лешници.
Стана доста бързо и лесно.
Смесих всичко без лешниците докато се получи гъста каша.
Кокосовото масло беше течно, медът също.
Сместа разстелих върху алуминиево фолио, загладих с шпатула.
Отгоре поръсих с лешници.
Оставих във фризера докато замръзне и може да се чупи.
След това, шоколадът е готов.
Имайте предвид, че далеч не е като купешкия.
Няма нищо общо.
Ако сложите малко какао - ще бъде доста мазен.
Затова гледайте, но най-добре - опитвайте.
Здравословен шоколад за малки и големи. :)
За тези, които предпочитат домашното.
P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!
Няма коментари