Пълнено хлебче с кашкавал

септември 14, 2017


Страшна вкусотия.

Ще са ви нужни само продълговато цяло хлебче,
масло, кашкавал, мерудия, зелен лук.

Разрязвате хлебчето първо по дължина, после по ширина.
Правите дълбоки разрези, но спирате малко преди да отрежете филийка,
за да се получат квадратчета.
Разтапяте 150 гр. масло, настъргвате 400 гр. кашкавал,
наситнявате няколко стръка зелен лук.

Първо напоявате хлебчето с масло,
като се стараете да има навсякъде,
след това слагате между образувалите се квадратчета кашкавал,
мерудийка.

Завивате хлебчето в алуминиево фолио,
печете на 180 градуса около 20 мин.
След това откривате горната му част
като разтворите фолиото,
добавяте още малко настърган кашкавал,
наситнен зелен лук
и доизпичате до златисто.

Консумирате с огромно удоволствие
докато не свърши.

Върви много с млечен сос. :)

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Представена публикация

Над нещата

Някъде там. На високо. Над целия град. Над всички проблеми. Над всички хора. Над нещата. Някъде там. Където...

Google+ Followers