Свински пържоли с гъби и фета


Необходими продукти

2 големи свински пържоли
1 глава лук
200 гр. печурки
2 с.л. масло
100 гр. фета сирене
125 гр. моцарела
няколко стръка магданоз
сол
черен пипер
Начин на приготвяне

1. В нагорещен тиган поставяте 1 с.л. масло.
2. Поставяте 2-те пържоли в тигана 
/ако са много дебели-начукайте ги малко/.
3. Овкусявате със сол, пипер, наситнен магданоз.
4. Когато започнат да придобиват цвят на сготвено, 
ги обръщате, повтаряте процедурата с подправките.
5. Трябва да бъдат почти готови, когато ги махнете от тигана.
6. В тиган сложете 1 ч.л. масло, 
1 малка глава наситнен лук, запържвате.
7. Добавяте наситнените гъби, след като лукът се запържи,
    овкусявате със сол и пипер.
8. Когато и гъбките омекнат, махате сместа от котлона.
9. В тавичка, застелена с хартия за печене, 
поставяте пържолите.
10. Отгоре слагате начупеното сирене,
      изсипвате сместа с лука и гъбите,
      накрая поставяте нарязаната на кръгчета моцарела.
11. Печете до разтапянето на моцарелата 
в предварително загрята фурна на 200 градуса 
за около 5 минути.

Много вкусен и различен начин за похапване на пържоли!

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
 :)