Шоколадов сладкиш с 2 съставки

Супер бърз,
изключително лесен,
страшно шоколадов!

Необходими продукти

4 яйца
400 гр. течен шоколад

Начин на приготвяне

1. Течният шоколад се разтапя на водна баня.
2. Добавя се към 4-те яйца.
3. Сместа се разбива с телена бъркалка до хомогенност.
4. Сладкишът се пече в предварително загрята фурна 
на 180 градуса
    /докато започне да образува коричка и се пропука отгоре/.

След като изстина, поръсих с пудра захар, 
още шоколад и филирани бадеми.
Да ви е сладко! :)

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!
 :)