Супер бърз,
изключително лесен,
страшно шоколадов!
Необходими продукти
4 яйца
400 гр. течен шоколад
Начин на приготвяне
1. Течният шоколад се разтапя на водна баня.
2. Добавя се към 4-те яйца.
3. Сместа се разбива с телена бъркалка до хомогенност.
4. Сладкишът се пече в предварително загрята фурна
на 180 градуса
на 180 градуса
/докато започне да образува коричка и се пропука отгоре/.
След като изстина, поръсих с пудра захар,
още шоколад и филирани бадеми.
още шоколад и филирани бадеми.
Да ви е сладко! :)
P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!
:)
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!
:)
Няма коментари