Свинско бон филе с мед, горчица и гъби

Необходими продукти

1/2 кг. свинско бон филе (пържоли)
2 с.л. едрозърнеста горчица
1 с.л. мед (течен)
350 гр. гъби
50 гр. масло
черен пипер
сол

Начин на приготвяне

1. Смесваме горчицата, меда, солта и черния пипер.
2. Втриваме добре сместа в пържолите
    и оставяме в хладилник за 30 мин. - 60 мин.
3. В силно нагорещен и намаслен тиган,
    приготвяме пържолите за около 1-2 минути от всяка страна.
4. Задушаваме почистените и нарязани гъби
     в масло, добавяме малко сол и пипер.
5. Поднасяме пържолите като поставим гъбите отгоре.

Да ви е сладко! :)

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
 :)

Няма коментари