Свинско с праз и домати

Необходими продукти

1/2 кг. свинско каре
1-2 стръка праз лук
1 буркан домати
малко олио
лют пипер
кимион
сол

Начин на приготвяне

1. Нарязах месото на кубчета, а лука на кръгчета.
2. Овкусих месото със сол и кимион.
3. Задуших месото и лука в малко олио.
4. Добавих един буркан с домати (беше домашно направен,
    имаше малко чушки и магданоз) и малко вода.
5. Намалих котлона и оставих да къкри за около 2 часа.
6. Добавих още малко сол и лют пипер.

*Колкото повече време ври месото, толкова по-крехко става. :)

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
 :)

Няма коментари