Необходими продукти
1/2 кг. свинско месо за готвене
1 глава лук
1 морков
1 чушка
1 ч.ч. ориз
черен пипер
чубрица
олио
сол
Начин на приготвяне
1. Почистих и нарязах на много ситно зеленчуците.
2. Покрих дъното на тавичка с олио.
3. Запържих лука и чушката.
4. Добавих месото, запържих и него.
5. След това добавих моркова и ориза.
6. Намалих котлона, при непрекъснато бъркане запържих,
добавих
подправките.
7. След това 3 ч.ч. вода и оставих на котлона да ври.
8. Когато започна да придобива полу готов вид,
прехвърлих в
тавичка, запекох за 30 мин. на 180 градуса,
предварително загрята фурна.
Супер много вкусно се получава! :)
P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
:)
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
:)
Няма коментари