Свинско със зелен боб

януари 25, 2018

Необходими продукти

1/2 кг. свинско месо
2 картофа
2 моркова
1 консерва домати
1 буркан зелен фасул
1 глава лук
черен пипер
червен пипер
3 с.л. брашно
чубрица
олио
сол

Начин на приготвяне

1. Покрих дъното на тенджерка с олио.
2. Задуших наситнения лук.
3. Добавих месото, 
    предварително овкусено със сол и пипер, запържих.
4. Следват картофите и морковите, разбъркване.
5. След това червения пипер, разбърках още малко.
6. Добавих консервата домати - нарязани (домашна),
    долях с вода и оставих да ври.
8. Овкусих със сол и чубрица.
9. Малко преди да я махна от котлона, 
    добавих зеления фасул - отцеден.
10. След като стана готова, махнах от котлона,
    застроих със смес от 3-те лъжици брашно и малко вода,
    много хубаво разбита, 
    след което върнах на котлона и го изключих.

Много вкусна манджа! :)

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
 :)


You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Представена публикация

Над нещата

Някъде там. На високо. Над целия град. Над всички проблеми. Над всички хора. Над нещата. Някъде там. Където...

Google+ Followers