Сурови бонбони с кашу



Необходими продукти

300 гр. фурми
200 гр. овесени трици
100 гр. кашу
4 с.л. какао + още малко за овалване
есенция ром

Начин на приготвяне

1. Накисваме фурмите във вряла вода за 30 мин.
2. Почистваме (обелваме и обезкостяваме).
3. Смиламе в блендер фурмите, какаото, 
    половината от кашуто и 1/2 к.ч. вода
    (от тази, в която фурмите бяха накиснати).
4. Блендираме сместа
(аз предпочетох да не смилам перфектно,
    а да има малки парченца несмлени ядки).
5. След това се добавят овесените трици 
    и няколко капки есенция ром.
6. Сместа се разбърква с лъжица,
    оставя да престои в хладилник за една вечер.
7. Накрая - оформяме бонбоните,
    като във всеки един слагаме по 1 ядка кашу,
    овалваме в какао.



Бонбоните стават страхотни - 60 броя 
(в зависимост от големината броят може да варира)!
Ядкови, сладки и какаови!

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към шоколада, нали?!
 :)