Необходими продукти
250 гр. паста
200 гр. гъби печурки
50 гр. сухи гъби кладница
бирена мая на люспи
пармезан на люспи
1 гл. лук
2 ск. чесън
3 с.л. хумус
черен пипер
суха маточина
масло
олио
сол
Начин на приготвяне
1. Почистих и нарязах на ситно лука и чесъна,
печурките на филийки, а кладницата накиснах от вечерта.
2. Сложих в загрят тиган малко олио и 1 с.л. масло,
след което добавих лука и чесъна.
3. Поразбърках, оставих така за около 2-3 мин.,
добавих двата вида гъби, овкусих със сол и пипер.
4. Когато станаха почти готови, изключих котлона,
добавих хумуса, пармезана,
разбърках хубаво и добавих сварените спагети.
5. При поднасяне поръсих с тънка струя олио,
суха маточина и бирена мая.
Нещо различно, нетипично, но пък определено вкусно.
Използвах бирената мая, за да добавя повече витамини.
P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
Няма коментари