Свинска кавърма

Необходими продукти

400 гр. консерва домати (нарязани)
500 гр. свинско месо
2 червени чушки
2 моркова
1 гл. лук
сол
чубрица
черен пипер
червен пипер

Начин на приготвяне

1. Нарязах месото, сложих сол, 
черен пипер и малко зехтин и го оставих настрани.
2. Почистих и нарязах на много ситно зеленчуците.
3. Задуших лука и чушките в малко олио.
4. Добавих месото, позапържих 
и след това прибавих морковите.
5. Следва червеният пипер и разбъркване отново за 2-3 мин.
6. Накрая добавих доматената консерва, 
малко вода и оставих манджата да ври.
7. Подправих с чубрица и сол, 
при поднасянето сервирах с магданоз.

Много лесна, а пък толкова вкусна гозба!

P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
       ... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!

:)




Няма коментари