Необходими продукти
400 гр. консерва домати (нарязани)
500 гр. свинско месо
2 червени чушки
2 моркова
1 гл. лук
сол
чубрица
черен пипер
червен пипер
Начин на приготвяне
1. Нарязах месото, сложих сол,
черен пипер и малко зехтин и го оставих настрани.
2. Почистих и нарязах на много ситно зеленчуците.
3. Задуших лука и чушките в малко олио.
4. Добавих месото, позапържих
и след това прибавих морковите.
5. Следва червеният пипер и разбъркване отново за 2-3 мин.
6. Накрая добавих доматената консерва,
малко вода и оставих манджата да ври.
7. Подправих с чубрица и сол,
при поднасянето сервирах с магданоз.
Много лесна, а пък толкова вкусна гозба!
P.S. Заповядайте в моята сладка Фейсбук група - тук.
... защото всичко, от което се нуждаем е любов ...
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
А, знаем, че няма по-искрена любов от тази към храната, нали?!
Няма коментари